Kohde

Kuvaus

Piispanristillä sijaitsevan modernin kerrostalon ympäristö on rauhallinen ja luonnonläheinen. Panimonrinteen oma tontti rajoittuu toisesta päädystään Panimonpuistoon. Pyhän Katariinan ulkoilupolut ja Rauvolanlahden lintutorni ovat parin kilometrin päässä. Täällä on mahdollista nauttia luonnon kauneudesta ja meren läheisyydestä. Voit kiipeillä kallioisilla poluilla, samoilla vehreissä metsissä, bongailla lintuja, hiihtää, pyöräillä, marjastaa ja sienestää. Merkittyjä luontopolkuja on yli 10 km!

Lähipalvelut ovat kattavat: kaupat, päiväkoti, koulut, samoin iso marketti ja elokuvateatteri ovat kävelymatkan päässä. Skanssin ostoskeskukseen on lyhyt ajomatka autolla ja pyörällä. Julkiset kulkuyhteydet lähialueille, Kaarinan keskustaan ja 5 kilometrin päähän Turkuun ovat hyvät.

Tasokkaiden ja toimivien yksiöiden, kaksioiden ja kolmioiden koot ovat 27–76,5 m2. Osassa huoneistoja maisemat avautuvat puistoon päin, osassa on ikkunoita jopa kolmeen suuntaan! Suurimmissa asunnoissa on oma sauna, jossa voi rentoutua kaikessa rauhassa arjen kiireistä.

Tutustu monipuoliseen valikoimaan, valitse mieleisin remonttivapaa ja huoleton uusi YIT Koti!

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
2020
Taloyhtiö:
Asunto Oy Kaarinan Panimonrinne
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
28
Tontin koko:
4 030,0 m²
Loading...

Ota yhteyttä

YIT Suomi Oy, Asuntomyynti Turku

  • Lemminkäisenkatu 59, 20520 TURKU
  • Puh: 020 433 7007
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio