Kohde

Kuvaus

Kodikasta asumista ja oman korttelipihan tunnelmaa Laajasalossa

Hurmaava Kaiku 2 tuo Laajasalon keskeisimmälle paikalle monipuolisen valikoiman uusia koteja. Laadukkaiden ratkaisujen ja avarien näkymien lisäksi tunnelmaa luo korttelin keskelle muotoutuva sisäpiha.

Asunto Oy Helsingin Kaiku 2 tuo 29 kaunista uutta kotia aivan Laajasalon keskustaan, vain kivenheiton päähän Yliskylän kattavista lähipalveluista sekä päiväkodeista ja kouluista. Kaiku 2 on unelmien kotipaikka niille, jotka arvostavat merellistä, luonnonläheistä ympäristöä sekä lyhyttä matkaa ydinkeskustan sykkeeseen. Odotetun uudiskohteen valikoimassa on niin yksineläjien, pariskuntien kuin perheiden toiveiden mukaan räätälöityjä huoneistoja. Toimivien asuntopohjien ansiosta kaikki kodit ovat helposti kalustettavia ja tilankäytöltään tehokkaita. Kodeista avautuu harvinaisen väljiä näkymiä, ja parvekkeiden ilmansuunnat ovat ihanteelliset. Kaikissa kodeissa on hyvin varusteltu keittotila, upea kylpyhuone, lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Tutustu nyt Kaiku 2:n kodikkaaseen tunnelmaan ja löydä elämäsi koti ja naapurusto.

Unohtumattomia hetkiä pihapolun varrellaKaiku 2 huokuu lämmintä tunnelmaa kotitalon aula- ja yhteistiloista aina yhteisiin ulkoalueisiin asti. Poikkeuksellisen valoisat ja viihtyisät aulatilat toivottavat tulijan tervetulleeksi heti kotiovella. Viihtyisän kotikorttelin keskelle muotoutuu toiminnallinen pihapolku, jonka ympärille tulee monipuolisesti alueita yhdessäoloon, leikkimiseen, pihapeleille, kuntoiluun ja viljelyyn. Suojaisan sisäpihan lisäksi myös kotikorttelin eteläosaan suunnitellaan rauhallisia ulkoalueita. Asukkaiden käytössä on viihtyisän korttelipihan lisäksi myös saunaosasto, kerhotila, pesutupa ja kuivaushuone sekä käytännölliset säilytystilat lastenvaunuille ja pyörille. Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaisella autopaikalla on lämpöpistoke valmiina ja erillisellä sopimuksella mahdollisuus sähköauton lataamiseen. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Maaliskuuta 2021
Taloyhtiö:
Helsingin Kaiku 2
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio