Kohde

Kuvaus

Viihtyisää ja aktiivista asumista Keskuspuiston vieressä

Haaveiletko modernista kodista ja huolettomasta asumisesta vehreän Keskuspuiston kupeessa? Postinkantaja 3 asettuu kehittyvän Pohjois-Pasilan parhaalle, luonnonläheiselle paikalle.

Helsingin Postinkantaja 3 tuo uuden Postipuiston alueen vehreään ympäristöön koteja, joista on vain kivenheiton matka Keskuspuistoon ja sen runsaisiin liikuntamahdollisuuksiin. 5- ja 7-kerroksisten kotitalojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huoneiden valoisuus ja arjen helppo sujuminen. Kesäisiä lisäneliöitä koteihin syntyy reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista ja ensimmäisen kerroksen puuterasseista, osassa kodeista tunnelmaa tuo ranskalainen parveke. Monipuolinen huoneistojakauma tuo valinnanvaraa eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeisiin. Osa huoneistoista on mahdollista yhdistää isommiksi kodeiksi. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla Helsingin Postinkantaja 3:n etenemisestä.

Yhteisöllisyys syntyy omassa kotikorttelissaPostipuistossa voi viljellä yrtit ja salaatit omassa pihapiirissä, kun korttelin sisäpihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita asukkaiden käyttöön. Umpinainen kotikortteli on mukavan suojaisa ja turvallinen. Pihan kruunaa korttelipaviljonki, jossa on väljät saunat sekä tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan. Pyöräilijöiden iloksi pihalla on kätevä pyöränhuoltopiste ja Keskuspuiston pyöräreiteille pääseekin kotipihalta melkein yhdellä polkaisulla. Pysäköintirakennus sijoitetaan kotitalon viereen, ja osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä jäljellä. Kaikki paikat varustetaan pikaliittimellä, johon asukas voi halutessaan ostaa sähköauton latauslaitteen. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Kesäkuuta 2021
Taloyhtiö:
Helsingin Postinkantaja 3
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio