Kohde

Kuvaus

Pirkkalan Pereen Asterikin rakentaminen on käynnistynyt!

Asterikin ihanat kodit valmistuvat Tampereen rajalle! Asterikki jatkaa idyllistä ja tyylikästä Uusi-Pereen rivitalovaltaista Arktan rakentamaa asuinaluetta. Asterikki käsittää neljä upeaa, väljästi tontille sijoiteltua talokokonaisuutta, joissa asunnot vaihtelevat kolmen huoneen asunnosta neljän ja viiden huoneen kodiksi. Asuntoja on yhteensä 29. Kaikkien näyttävien talojen suuret ikkunat suuntaavat avaralle ja turvalliselle yhtiön sisäpihalle.

Asterikissa asut tasokkaasti, koti lattilämmityksellä, saarekkeella, isoilla korkeilla ikkunoilla ja huoneilla. Asuntokoot:3h 78m2, 3-4h 88 m2, 4h 92 m2 5h 100-108 m2. Vain 15 min ajomatka Tampereen keskustaan. Lähellä sijaitsevat ulkoilureitit, leikkipuisto ja Pyhäjärven rantamaisemat. Viihtyisästä pihapiiristä pääset palveluiden pariin hetkessä: kauppakeskus Veskaan, Partola-ostoskeskukseen sekä Messukeskukseen on vain puolisen kilometriä. Pirkkalan päiväkodit ja koulut sekä laajalti kiitosta saaneet kunnalliset palvelut ovat sopivan matkan päässä!

Valitse nopeasti omasi!

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2021
Taloyhtiö:
As Oy Pirkkalan Pereen Asterikki
Kerrosten määrä:
Autopaikkoja:
Jokaisella asunnolla on lämmityspistorasilla varustettu autokatospaikka ja asunnoilla C16,C18,C19,C20,C21 ja C23 on lisäksi pihassa lämmityspistorasialla varustettu autopaikka. Erillisinä osakkeina on myytävänä 14 kpl lämmityspistorasialla varustettuja autopaikkoja, kysy lisätietoja.
Muuta taloyhtiöstä:
RAKENNUSTAPASELOSTE

Betoni


LIIKENNEYHTEYDET

Bussi nro 14 Pereestä Tampereelle kaikkina viikonpäivinä


PALVELUT

Partolan ostoskeskuksen palvelut, Kauppakeskus Veska


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.


PESUTILOJEN KUVAUS

Jokaisen asunnon varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, tilava-raus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Pesuhuoneissa ja wc:issä olevien pesualtaiden yhteydessä on valaisimella ja pis-torasialla varustettu peilikaappi sekä allaskaappi. Wc-istuimien yhteydessä on bideesuihku. Sekoittajat ovat yksiote-sekoittajia. Pesuhuoneen sekoittaja on varustettu termostaatilla. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä on lasia. Saunoissa kuusipaneelit ja tervaleppälauteet


KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Keittiökalusteissa on mdf-ovet / melamiiniovet,kodinhoitohuoneissa, pesuhuoneissa ja erillis-wc:issä ole-vissa kalusteissa on laminaattiovet, eteisissä on peili-liukuovet ja muissa k


SAUNAN KUVAUS

oma sauna, pesutilan ja saunan välissä lasiseinä


VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Jokaisella asunnolla on kylmä varastotila, sekä katettua säilytystilaa asunnon edessä ja väestönsuojassa oma lämmin irtaimistovarasto.


KATTOTYYPPI

Bitumikermikate


ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö, lattialämmitys
Huoneistoja yhteensä:
29
Tontin vuokraaja:
2
Tontin vuokra-aika:
30 vuotta
Loading...

Ota yhteyttä

ARKTA RAKENNUS ASUNTOMYYNTI

  • Työväentalontie 3 A 4, 33470 YLÖJÄRVI
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio