Kohde

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan Asunto Oy Pirkkalan Laamannin suunnitelmiin pop-up-konttiin torstaina 24.9.2020 kello 13-17. Esillä korttelin pienoismalli!

Suupan mäellä on ihana asua Pirkkalan keskustassa, erinomaisten palvelujen vieressä. Omalle tontille rakennettavan Asunto Oy Pirkkalan Laamannin osasta asunnoista on näkymää torille ja Valte tervehtii omalla tavallaan aamuin illoin.

Pirkkalan keskustakortteliin rakennetaan viisi kerrostaloa, liikerakennus ja korttelipihan alle autohalli. Suupantieltä alkavaa Viistokujaa pitkin pääse korttelin keskellä sijaitsevan aukion kautta puistoon. Koulutien ylitettyäsi puisto jatkuu Vähäjärven rantaan, josta alkavat upeat ulkoilureitit.
Valittavanasi on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen koteja. Kodit sopivat kaikille jotka haluavat asua vireän Pirkkalan keskustan palvelujen ja upeiden ulkoilualueiden läheisyydessä.

Kaikissa asunnoissa on tilavat, lasitetut parvekkeet. Talon muodon ansiosta asunnot ovat persoonallisia mutta silti esteettömiä. Asuintilojen lattiat ovat parkettia ja pesutilat laatoitettuja.

Talosauna oleskelutiloineen sijaitsee katolla.

Laamannin tarvitsema lämpöenergia on kaukolämpöä ja asunnoissa on vesikiertoiset patterit. Asuntojen ilmanvaihto on tapahtuu huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtokoneella, joka sijaitsee pesuhuoneessa. Asunnoissa on huoneistokohtaiset etäluettavat vesimittarit ja voit seurata vedenkulutusta huoneistokohtaiselta näytöltä. Pesuhuoneissa on mukavuuslattialämpö. Yhtiö liittyy kaapeli-tv-verkkoon ja asunnot varustetaan kiinteistölaajakaistaliittymällä.
Asunnoista on myös ovipuhelinyhteys ulko-ovelle.

Autopaikat ovat hallissa

Sähköpistokkeellisia erillisinä osakkeina myytäviä autopaikkoja on 19 ja ne sijaitsevat pihakannen alla Pirkkalan Keskustapysäköinnin Oy:n autohallissa. Autohallista on sisäyhteys Laamanniin. Taloyhtiölle tulee yhteiskäyttöauto, jonka ylläpito kustannuksista vastaa taloyhtiö ja käyttökustannuksista auton vuokraaja.

Asunto Oy Pirkkalan Laamannin arvioitu rakentamisen aloitus on syksyllä 2020.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Taloyhtiö:
Asunto Oy Pirkkalan Laamanni
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Loading...

Ota yhteyttä

Lujatalo Oy, Tampere

  • Kalevantie 2, 33100 Tampere
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio