Kohde

Kuvaus

Asunto Oy Tampereen Joutsenpuisto on 5-kerroksinen kerrostalo, johon valmistuu 71 asuntoa. Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, kaikki suunniteltu nykyaikaiseen asumiseen.
Talo rakennetaan vuokratontille ja lämpiää maalämmöllä, joka vähentää asumiskustannuksia ja on tietysti ekologinen. Asuntojen ilmanvaihto tapahtuu huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtokoneella, joka sijaitsee pesuhuoneessa. Asunnoissa on huoneistokohtaiset etäluettavat vesimittarit ja voit seurata vedenkulutusta huoneistokohtaiselta näytöltä.
Asuinhuoneistoissa on lattialämmitys, joka helpottaa huoneiden sisustamista!
Asuntojen lattiat ovat parkettia ja pesuhuoneiden lattiat laatoitetaan ja pesuhuoneissa on sähköinen mukavuuslämpö! Yhtiö liittyy kaapeli-tv-verkkoon ja asunnot varustetaan kiinteistölaajakaistaliittymällä. Asunnoissa on myös ovipuhelinyhteys ulko-ovelle. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, kiva kesähuone aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn! Parvekkeella on jo valmiina valaisin, jotta pimenevissä illoissa on tunnelmallista oleskella ja nauttia elämästä!

Taloyhtiön tilat

Osa asuntojen irtaimistovarastoista on maantasokerroksessa ja osa on piharakennuksessa. Maantasokerroksessa sijaitsevat talotekniset tilat ja väestönsuoja.
Pihapiirissä on kaksi rakennusta, joissa toisessa on yhteissauna ja irtaimistovarasto ja toisessa ulkoiluvälivarasto ja jätetila.

Erillisellä LPA-tontilla on yhtiön hallinnassa autokatospaikkoja ja pistokkeellisia avopaikkoja, jotka myydään omina osakkeina.


LISÄTIEDOT

Mari Lampinen, puh.04405852517, mari.lampinen@luja.fi

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Taloyhtiö:
Asunto Oy Tampereen Joutsenpuisto
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
71
Loading...

Ota yhteyttä

Lujatalo Oy, Tampere

  • Kalevantie 2, 33100 Tampere
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio