Kohde

Kuvaus

Moderneja kaupunkikoteja, puistomaisemia ja kylätunnelmaa

Haaveiletko kaupunkiasumisesta luonnonläheisessä naapurustossa? Postinkantaja 4 tuo lisää uusia koteja Postipuiston kotikortteliin Pohjois-Pasilaan. Tervetuloa viihtymään Keskuspuiston laidalle.

Asunto Oy Helsingin Postinkantaja 4 liittyy aiemmin valmistuvien sisartensa seuraan ja tuo 60 kaunista kotia Pohjois-Pasilan Postipuistoon. Omalle tontille asettuvan 5–7-kerroksisen kotitalon monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy niin sieviä yksiöitä ja kaksioita kuin isompia perheasuntoja. Viihtyisän asumisen takaavat miellyttävä lattialämmitys sekä oleskelutilojen korkeat ikkunat, joista tulvii sisään virkistävää luonnonvaloa. Monissa kodeissa on vehreälle sisäpihalle tai rauhalliselle kävelykadulle avautuva parveke, jolla on mukava rentoutua ja nauttia ihastuttavan kylämäisestä miljööstä. Osassa kodeista tunnelmaa luo viehättävä ranskalainen parveke tai pihaterassi. Tarjolla on myös kotikokkeja hemmottelevia erilliskeittiöitä sekä uniikki työtilallinen koti – asunnon alakerrassa sijaitseva työtila muodostaa kiinnostavan mahdollisuuden vaikkapa pienyrittäjälle. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla Helsingin Postinkantaja 4:n etenemisestä

Korttelipiha on naapuruston helmiAsukkaiden ilona on vehreä korttelipiha, joka kutsuu kotipuutarhureita viljelypalstoillaan ja -laatikoillaan. Lapsille on varattu oma leikkialue, jossa perheen pienimmillä on tilaa heittäytyä leikin riemuun. Keskelle viihtyisää korttelipihaa asettuva viherkattoinen korttelipaviljonki muodostaa asukkaille yhteisen olohuoneen, jossa voi nauttia kahden saunan lämpimistä löylyistä ja rennosta oleskelusta suurella ulkoterassilla. Kotitalon käytännöllisiin yhteistiloihin lukeutuvat pesutupa ja kuivaushuone. Polkupyörille löytyy pihalta oma huoltopiste, ja pyörät sekä muut ulkoiluvälineet pysyvät tallessa oman kotitalon varastotiloissa. Autopaikat sijoitetaan viereiseen, kotikorttelin yhteiseen pysäköintilaitokseen.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Arvioitu valmistusmisaika:
Tammikuuta 2022
Taloyhtiö:
Helsingin Postinkantaja 4
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio