Kohde

Kuvaus

Upea puukerrostalokohde Asunto Oy Kuopion Kaarna rakentuu Julkulan vehreisiin, luonnonkauniisiin rantamaisemiin. Tämä uniikki kohde viimeistellään rantasaunalla, joka tulee asukkaiden käyttöön, ja josta pääset pulahtamaan suoraan Kallaveteen. Puu rakennusmateriaalina on luonnonmukainen sekä ympäristöystävällinen ja se luo asuntoihin viihtyisän tunnelman. Lakea Oy on rakennuttanut puukerrostaloja aiemmin muualle Suomeen ja mm. sen ensimmäinen puukerrostalokokonaisuus Jyväskylän Puukuokka on voittanut arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon.

Asunto Oy Kuopion Kaarna on ensimmäinen kahdesta tontille rakentuvasta puukerrostalosta. Asuntoja on tarjolla yksiöistä kolmioihin ja asiakkaamme pääsevät vaikuttamaan asuntojensa pintamateriaalivalintoihin. Kaikki asunnot myydään Lakean Omaksi-rahoitusmallilla, jossa pääset käsiksi upouuteen asuntoon pienellä alkupääomalla ilman sitoutumista isoon henkilökohtaiseen lainaan. Arvioidun aikataulun mukaan rakentaminen alkaa syksyllä 2020 ja kohde on valmis syksyllä 2021.

Kaarna tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille: Kotoisa puuntuoksu rappukäytävässä, Kallaveden laineiden liplatus laituria vasten ja pehmeät löylyt rantasaunan lauteilla istuen. Löytyisikö sinun kotisi tästä idyllisestä kerrostalokohteesta? Voit jättää varauksen sinua kiinnostavaan asuntoon nimivarauksena. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Nina Huovinen
Asuntomyyjä, LKV
050 471 7029
nina.huovinen@lakea.fi

Ilmoituksen havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat sisältää lisähintaisia materiaalivaihtoehtoja, joten ne eivät välttämättä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2021
Taloyhtiö:
Asunto Oy Kuopion Kaarna
Kerrosten määrä:
Autopaikkoja:
Yhtiölle tulee lämmityspistokkeella varustettuja autopaikkoja 49 kpl, joista 2 kpl jää yhtiön hallintaan. Autopaikasta tehdään myös Omaksi-sopimus.
Muuta taloyhtiöstä:
RAKENNUSTAPASELOSTE

Puu


LIIKENNEYHTEYDET

Paikallisliikenteen linja-autopysäkki n. 100m.


PALVELUT

Julkulasta n. 1km säteellä löytyy mm. kauppa, ravintola, pizzeria ja leipomo. Kuopion keskustan palvelut n. 5km päässä.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.


PESUTILOJEN KUVAUS

Lattia, seinäpinnat: laatta. Kalusteet kosteuden kestävää materiaalia; tasoallas, allaslaatikosto ja valaisinpeilikaappi. Suihkuseinä kirkasta lasia. Vesijohtokalusteiden hanat ovat yksiotesekoittajia. Tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneiden katot toteutetaan puupaneelilla tai kosteuden kestävällä sisustuspaneelilla.


KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Lattia: laminaatti. Parketti saatavissa lisähintaisena vaihtoehtona.Kalusterungot valkoiset. Ovet, vetimet ja työtasot sekä kalustevälin laatoitus valittavissa materiaalivalintalomakkeen mukaisista vaihtoehdoista erillisen aikataulun mukaan. Kodinkone


SAUNAN KUVAUS

Taloyhtiössä rantasauna ja yhteinen laiturialue.


VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Rantasauna, laiturialue, kuivaushuone sekä pyöräkatos.


KATTOTYYPPI

Harjakatto/bitumikermikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö/vesikiertoinen lattialämmitys
Huoneistoja yhteensä:
45
Tontin vuokraaja:
2
Loading...

Ota yhteyttä

Lakea Oy, Jyväskylä

  • Kauppakatu 18 B 10, 2. krs, 40100 Jyväskylä
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio