Kohde

Kuvaus

Uusia koteja paraatipaikalla Näsijärven rannalla

Ranta-Tampellan Laiturissa nautitaan rennosta elämästä rannan tuntumassa, upeista maisemista ja viereisen keskustan palveluista. Tervetuloa uuteen kotiisi järven ja kanavan äärelle.

Asunto Oy Tampereen Ranta-Tampellan Laituri tuo 51 odotettua ja uniikkia kotia ainutlaatuiselle asuinalueelle Näsijärven rantamaisemiin. Halutusta uudiskohteesta löytyy oma koti monenlaisiin elämänvaiheisiin, kun tarjolla on tehokkaita yksiöitä, kaksioita ja tilavia perheasuntoja. Suosituissa Duo-kodeissa kaksi asuntoa on mahdollista yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin sivuasunto sopii esimerkiksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmalle, vuokrattavaksi tai omalle perheelle tilavammaksi kodiksi. Kaikki Laiturin kodit on suunniteltu avariksi ja helposti kalustettaviksi, lisätilan tuntua tuovat komean korkeat ikkunat. Oleskelutilat jatkuvat isoille lasitetuille parvekkeille, joista voi ilmansuunnan mukaan katsella aaltojen liplatusta Näsijärvellä, seurailla ohi virtaavan kanavan rauhallista juoksua tai lumoutua kiehtovasta kaupunkimaisemasta.

Yhteistilat vailla vertaaLaiturissa voi elämä maistua ihan lomalta. Asukkaiden ilona on hulppea kattoterassi, jossa on mahdollista ihailla järvimaisemia ja viihtyä yhdessä läheisten ja ystävien seurassa. Viereinen vesistö innostaa monenmoiseen vesiurheiluun ja tarjolla onkin talon yhteiskäyttöiset SUP-laudat. Asukkaiden varattavissa on myös tyylikkäästi kalustettu vierashuone, johon yövieraat on mukava majoittaa oman kodin läheisyyteen. Lisäksi esimerkiksi pyörän huolto tai suksien voitelu käy kätevästi kotitalon yhteistiloissa. Asukkaiden autopaikat sijoitetaan turvallisesti talon alle parkkihalliin ja pieni osa kanavan toiselle puolelle. Tampereen keskustan syke ja kaikki palvelut ovat vain kilometrin mittaisen viihtyisän kävelyreitin päässä. Ranta-Tampellan Laituri rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tuo lisää liikkumavaraa uuden kodin hankintaan.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Arvioitu valmistusmisaika:
Huhtikuuta 2022
Taloyhtiö:
Tampereen Laituri
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Tontin vuokraaja:
2
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Tampere

  • Hämeenkatu 15, 33100 TAMPERE
  • Puh: 0800 411 110
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio