Takaisin hakutuloksiin

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Helsinginkatu 6, 00500 HELSINKI

Kuvaus

Yrittäjähenkiset välittäjämme ovat poikkeuksellisen motivoituneita. Heillä on vahva paikallinen asiantuntemus sekä pitkä kokemus alalta.

REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju - markkinajohtaja nyt jo 13 Euroopan maassa sekä USA:ssa ja Kanadassa. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006 ja toimimme koko Suomen alueella lähes 400 välittäjän voimin.

Mitä voimme tarjota?

1. Vahva paikallistuntemus. RE/MAX-välittäjät ovat kaikki vahvan paikallistuntemuksen omaavia alan ammattilaisia.

2. Laajin markkinointinäkyvyys kohteille. Tarjoamme laajimman kotimaisen nettinäkyvyyden lisäksi bonuksena kaikille myynnissä oleville kohteille laajan kansainvälisen näkyvyyden, miljoonia potentiaalisia silmäpareja kuukausittain.

3. Yrittäjähenkisyys tekee meistä poikkeuksellisen tehokkaita ja motivoituneita tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaiden eteen - varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

4. Kansainvälisen vahvan verkoston. Kauttamme voit myydä tai ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta turvallisesti - olet sitten kiinnostunut asunnosta Välimerellä tai esimerkiksi Virosta. Myynnissämme on tälläkin hetkellä lähes miljoona asuntoa.

Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

Sijainti

Ota yhteyttä

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

  • Helsinginkatu 6, 00500 HELSINKI
  • 029 170 1180
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio