Takaisin hakutuloksiin

Kotilinkki Oy

Uusikatu, 90120 Oulu

Kuvaus

Helpoin tapa myydä asunto!

Kotilinkki tuo uudet toimintatavat kiinteistönvälitykseen: tutustu sähköiseen toimeksiantoon, Kaikki välittää® -konseptiin sekä asunnon sijaintiin perustuvaan hinnoitteluun!

Tee se netissä

Sähköinen toimeksianto on uusi, nopea ja edullinen tapa tehdä asuntokauppaa. Säästä aikaa: laita asuntosi myyntiin turvallisesti verkossa vain muutamassa minuutissa, ajasta ja paikasta riippumatta. Syötä asunnon ja myyjän tiedot lomakkeeseen ja vahvista sopimus verkkopankkitunnuksilla. Välittäjämme ottaa yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa. Jos asunnolla on useampia omistajia, voivat he kaikki kuitata toimeksiannon omilla verkkopankkitunnuksillaan. Voit siis myydä asunnon etänä, jopa tapaamatta välittäjää tai mahdollisia muita myyjiä. Säästä myös rahaa: sähköinen toimeksianto vähentää paperinpyörittelyä ja matkakuluja, ja asunnon sijaintiin perustuvalla hinnoittelulla takaamme aina kilpailukykyisen välityspalkkion.

Kaikki välittää®

Kaikki välittää® -myyntitavan ansiosta kuka tahansa kiinteistönvälittäjä voi myydä Kotilinkin kohteen. Kun potentiaalinen ostaja löytää mielenkiintoisen asunnon, voi hän pyytää tuttua välittäjää esittelemään kohteen. Kotilinkin vastuuvälittäjä hoitaa asuntokauppaan kuuluvat työt ja kaupan tuonut välittäjä saa työstään korvauksen. Näin hyödyt useiden välittäjien verkostoista ja saat todennäköisesti asunnostasi useampia, markkinahinnan mukaisia tarjouksia.

Unohda prosentit – välityspalkkio postinumeron mukaan

Uusi hinnoittelumme perustuu myytävän asunnon sijaintiin. Tarkista alueesi välityspalkkio: syötä myytävän asunnon postinumero nettisivullamme olevan laskuriin. Postinumerohinnoittelu on voimassa netin kautta tehdyissä sopimuksissa. Voit myös pyytää perinteisen arviokäynnin, jolloin välityspalkkio on kiinteä 4,2 % toteutuneesta myyntihinnasta (min. 3.500 €).

Kotilinkki on tehokasta ja tuloksellista asuntokauppaa, jossa yhdistyvät 20 vuoden kokemus ja nykyaikainen palvelu. Klik – ja asuntosi on myyty.

Ota yhteyttä

Kotilinkki Oy

  • Uusikatu, 90120 Oulu
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio