Takaisin hakutuloksiin

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Bulevardin Kodit Oy

Bulevardi 15, 00120 HELSINKI

Kuvaus

Jo vuodesta 2002 on Bulevardin Kiinteistömaailma toiminut keskeisellä paikalla eteläisessä Helsingissä Bulevardilla lehmusten siimeksessä.
Katutasossa oleva asuntomyymälämme siirtyi 1.7.2020 alkaen osoitteeseen Bulevardi 15. Lisäksi meillä on käytössä uudet, modernit toimistotilat hiljattain saneeratussa Bulevardi 21 Spaces- toimitiloissa Bulevardin ja Albertinkadun kulmauksessa.
Uusien markkinointikeinojen ja taidokkaan henkilökuntamme ansiosta asiakkaidemme asuntojen myynti ja osto sujuvat entistä tehokkaammin.
Meidän kauttamme myyjä ja ostaja kohtaavat ajantasaisesti, sillä moni potentiaalinen ostaja onkin jo valmiina asiakasrekisterissämme. Olemme luotettava yhteistyökumppani myös suurasiakkaille; yrityksille, säätiöille, taloyhtiöille ja rakentajille. Suunnittelemme vaativat hankkeet alusta loppuun yksilöllisesti ja asiantuntemuksella. Ota yhteyttä jo tänään, meidän kauttamme myydään ne todelliset helmet. Palvelemme koko Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella ja kantakaupungissa. Erityisesti Kaivopuisto, Ullanlinna, Eira, Eiranranta, Munkkisaari, Jätkäsaari, Hietalahti, Kamppi, Punavuori ja Helsingin keskustan alueet ovat lähellä sydäntämme. Kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, italia, viro, venäjä www.facebook.com/kiinteistomaailmabulevardi

Sijainti

Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Bulevardin Kodit Oy

  • Bulevardi 15, 00120 HELSINKI
  • 010 581 2470
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio