Takaisin hakutuloksiin

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Somero

Joensuuntie 13, 31400 Somero

Kuvaus

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla!

Tervetuloa OP Kotiin, me tunnemme Someron kuin omat taskumme. Ismo Kajaani toimii Somerolla kiinteistönvälittäjänä ja on todellinen asumisen ja kodin vaihtamisen asiantuntija. Hänellä on LKV-tutkinto ja kokemusta kiinteistönvälityksestä löytyy jo 12 vuoden verran. OP Kodista saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja asumiseen liittyvät palvelut saman katon alta.

Someron seutu. Me tunnemme kaupungin, asuinalueet, asunnot ja asumisen läpikotaisin ja olemme alueemme markkinajohtaja. Kun ajatuksissa on uuden kodin ostaminen tai vanhan myyminen, ota meidät avuksesi.

Me huolehdimme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa murhetta asiasta. Sinä asiakkaana olet meille kaikista tärkein.

Palkkioomme sisältyy aina:
Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat dronekuvineen sekä myyntistailaus. Ammattilainen valitsee hyvät kuvakulmat ja tuo kotisi parhaat puolet esiin.
Et saa vain yhtä kiinteistönvälittäjää vaan koko tiimin ammattitaidon käyttöösi.
Kotisi markkinoinnissa käytämme tehokkaimpia markkinointikanavia ja olemme näkyvillä siellä missä ihmiset ovat (digitaalikanavat, sosiaalinen media, printti ja tapahtumat).
Omistaja-asiakkaana saat myös etuja OP Kodin palveluista, välityspalkkiostamme saat 250 euron alennuksen. Alennus ei koske vähimmäispalkkiota. Omistaja-asiakkaana voit käyttää myös OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

Kannamme vastuumme tekemisestämme, emme peri kuluja ellei kauppaa synny.

OP Koti on tuonut yhteen asunnon ostajat ja myyjät jo vuodesta 1946. Voit jättää kiinteistönvälityksen huoleksemme levollisin mielin ja keskittyä unelmiesi toteuttamiseen.

Ota yhteyttä heti, haasta meidät ja vaadi parasta!

Sijainti

Ota yhteyttä

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Somero

  • Joensuuntie 13, 31400 Somero
  • 010 256 1292
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio