Takaisin hakutuloksiin

Luxusm² LKV

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki

Kuvaus

LUXUSm2 on yksityinen suomalainen kiinteistönvälitystoimisto, joka keskittyy korkeatasoisten kohteiden välittämiseen. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota parasta ja asiantuntevinta henkilökohtaista palvelua ostajille ja myyjille asunto- ja kiinteistökohteissa.

Uskomme, että huolellinen perehtyminen kohteeseen ja sen erityispiirteisiin tuottaa tulosta kohteen markkinoinnissa. Haluamme aina suunnitella jokaiselle kohteelle oman markkinointistrategian. Huolellisesti tehdyt valmistelut takaavat sen, että markkinoinnin alkaessa tunnemme kohteemme ja pystymme panostamaan varsinaiseen myyntityöhön.

Haasteellisissa kohteissa täytyy löytää uusia tapoja myynnin tueksi. Laajan työkokemuksemme kautta meillä on paljon erityisosaamista ja yhteistyöverkostomme on laaja. Pystymme tarjoamaan uusia ratkaisuja ja tarvittaessa kehittämään kohdetta saavuttaaksemme myyjän ja ostajan tavoitteet.

Meille erityisen tärkeää on, että asiakkaamme voivat luottaa meihin. Tämän takia palvelumme on aina yksilöllistä ja henkilökohtaista. Kaikessa toiminnassamme noudatamme Hyvää kiinteistönvälitystapaa.

Ota yhteyttä

Luxusm² LKV

  • Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
  • 020 7070 700
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio