Takaisin hakutuloksiin

Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu | Keski-Suomen Kodinvaihtokeskus Oy

Kauppakatu 37, 40100 Jyväskylä

Kuvaus

Tervetuloa Jyväskylän Kauppakadun asuntomyymälään!

Ammattitaitoiset välittäjämme auttavat sinua sekä vanhan kodin myynnissä että uuden etsinnässä. Kotisi myynti lähtee liikkeelle, kun tilaat meiltä ilmaisen Kotikäynnin. Saat meiltä faktoihin perustuvan arvion asuntosi myyntihinnasta. Hinta-arviomme perustuu toteutuneisiin kauppahintoihin, markkinatietämykseen ja välittäjän kokemukseen. Oikea hinnoittelu on asuntokaupan perusta, jolla varmistetaan paras mahdollinen markkinahinta ja lyhin myyntiaika asunnollesi.

Ammattivalokuvaaja ottaa kodistasi laadukkaat valokuvat ja käytössämme on myös videokuvaajan palvelut. Kirjoitamme kodistasi myyvän esittelytekstin ja markkinoimme sitä kattavasti netissä. Asuntosivustojen lisäksi teemme myös kohdennettua mainontaa sosiaalisessa mediassa. Näin varmistamme, että ostajat löytävät kotisi. Myymme kotiasi aktiivisesti asuntoesittelyissä ja asiakasrekisteriämme hyödyntäen. Meillä on runsaasti ostaja-asiakkaita, jotka etsivät uutta kotia kauttamme. Tarjoamme asuntoasi heille heti sen tultua myyntiin.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan sinunkin kotisi myynti. Iltaisin ja viikonloppusin tavoitat meidät numerosta 050 409 3437.

Sijainti

Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu | Keski-Suomen Kodinvaihtokeskus Oy

  • Kauppakatu 37, 40100 Jyväskylä
  • 050 409 3437
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio