Takaisin hakutuloksiin

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi

Kuvaus

Metsät Kuntoon LKV on reilu kainuulainen välitysliike metsätilaa ostaessa tai myytäessä. Välitämme metsäkiinteistöjä vuosien kokemuksella asiakkaillemme vaivattomana kokonaispalveluna.

Meiltä saat metsällesi kaikki tarvitsemasi palvelut: metsänhoidon, puukaupan, uudistamistyöt, tila-arvioinnin ja omistusjärjestelyt. Nykyaikaiset toimintatavat mahdollistavat kaiken tämän sujuvasti myös etänä.

Neuvomme metsäkiinteistön luovutuksessa, hankinnassa ja metsävarallisuuden kasvattamisessa ymmärrettävästi. Toimimme avoimesti ja asiakasta kuunnellen.

Haluamme, että välityspalvelumme kautta metsätilakauppa on vaivatonta kaupan molemmille osapuolille – autamme metsätilakaupasta muodostuvan metsävähennyspohjan laskemisessa sekä muissa kauppaan ja verotukseen liittyvissä asioissa.

Välityspalkkiomme on 4,5 % sis. alv. Minimipalkkiomme 2 200 € sis alv.

Teemme luovutuskirjat ja kaupanvahvistukset välityskohteiden lisäksi myös muille metsäkiinteistöille sekä asuin- ja lomakiinteistöille.

Arvostamme suomalaisia metsiä, jotka tarjoavat omistajalleen metsätalouden lisäksi harrastuksia, luonnontuotteita sekä hyvinvointia!

Sijainti

Ota yhteyttä

Suomen Metsät Kuntoon LKV

  • Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio