Takaisin hakutuloksiin

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi

Kuvaus

Metsät Kuntoon LKV on reilu kainuulainen välitysliike metsätilaa ostaessa tai myytäessä. Välitämme metsäkiinteistöjä vuosien kokemuksella asiakkaillemme vaivattomana kokonaispalveluna.

Meiltä saat metsällesi kaikki tarvitsemasi palvelut: tila-arvioinnin, metsänhoidon, puukaupan, uudistamistyöt ja omistusjärjestelyt. Nykyaikaiset toimintatavat mahdollistavat kaiken tämän sujuvasti myös etänä.

Neuvomme metsäkiinteistön luovutuksessa, hankinnassa ja metsävarallisuuden kasvattamisessa ymmärrettävästi. Toimimme avoimesti ja asiakasta kuunnellen.

Haluamme, että välityspalvelumme kautta metsätilakauppa on vaivatonta kaupan molemmille osapuolille – autamme metsätilakaupasta muodostuvan metsävähennyspohjan laskemisessa sekä muissa kauppaan ja verotukseen liittyvissä asioissa.

Välityspalkkiomme on 4,5 % sis. alv.
Minimipalkkio on 2 200 € sis alv.
Yli 150 000 euron kohteille annamme välityspalkkiosta tarjouksen.

Myynnin tärkeäksi tueksi saat meiltä maastotarkastetut tila-arviot kaikkiin luovutustarpeisiin. Vankalla ammattitaidolla tehdyn puustoarvion lisäksi saat kaupan päälle näkemyksen tilan markkina-arvosta. Tila-arviot LKV-kohteisiin teemme erityisen ripeällä aikataululla, jottei tilan myyntiin saattaminen tämän takia hidastu.

Teemme luovutuskirjat ja kaupanvahvistukset välityskohteiden lisäksi myös muille metsäkiinteistöille sekä asuin- ja lomakiinteistöille.

Arvostamme suomalaisia metsiä, jotka tarjoavat omistajalleen metsätalouden lisäksi harrastuksia, luonnontuotteita sekä hyvinvointia!

Sijainti

Ota yhteyttä

Suomen Metsät Kuntoon LKV

  • Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio