Takaisin hakutuloksiin

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi

Kuvaus

Metsät Kuntoon LKV on reilu kumppani metsätilaa ostaessa tai myytäessä. Toimialueemme on Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo. Välitämme metsäkiinteistöjä vuosien kokemuksella asiakkaillemme vaivattomana kokonaispalveluna.

Neuvomme metsäkiinteistön luovutuksessa, hankinnassa ja metsävarallisuuden kasvattamisessa ymmärrettävästi. Toimimme avoimesti ja asiakasta kuunnellen. Nykyaikaiset toimintatavat mahdollistavat palvelun sujuvasti myös etänä.

Haluamme, että välityspalvelumme kautta metsätilakauppa on vaivatonta kaupan molemmille osapuolille – autamme metsätilakaupasta muodostuvan metsävähennyspohjan laskemisessa sekä muissa kauppaan ja verotukseen liittyvissä asioissa.

Välityspalkkiomme on 4,5 % sis. alv.
Minimipalkkio on 2 200 € sis alv.
Yli 150 000 euron kohteille annamme välityspalkkiosta tarjouksen.

Myynnin tärkeäksi tueksi saat meiltä maastotarkastetut tila-arviot kaikkiin luovutustarpeisiin. Vankalla ammattitaidolla tehdyn puustoarvion lisäksi saat kaupan päälle näkemyksen tilan markkina-arvosta. Tila-arviot LKV-kohteisiin teemme erityisen ripeällä aikataululla, jottei tilan myyntiin saattaminen tämän takia hidastu.

Teemme luovutuskirjat ja kaupanvahvistukset välityskohteiden lisäksi myös muille metsäkiinteistöille sekä asuin- ja lomakiinteistöille.

Meiltä saat metsällesi kaikki palvelut!

Arvostamme suomalaisia metsiä, jotka tarjoavat omistajalleen metsätalouden lisäksi harrastuksia, luonnontuotteita sekä hyvinvointia!

OTA YHTEYTTÄ!

Paula Kemppainen
Kainuu ja Koillismaa
paula.kemppainen@metsatkuntoon.fi
puh: 040 4839 093

Satu Heikkilä, Metsätoimisto Kiramo Oy
Pohjois-Pohjanmaa
satu.heikkila@kiramo.fi
puh: 045 606 7499

Jyrki-Pekko Kinnunen
Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo
jyrki-pekko.kinnunen@metsatkuntoon.fi
puh: 050 5659 754

Kaikki myynnissä olevat metsätilat löydät osoitteesta https://metsatkuntoon.fi/kohde/

Sijainti

Ota yhteyttä

Suomen Metsät Kuntoon LKV

  • Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio