Takaisin hakutuloksiin

JYA Housing LKV, Lahti

Aleksanterinkatu 31, 15140 Lahti

Kuvaus

JYA Housing LKV on vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys ja olemmekin Perheyritysten liiton jäsen, samoin Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen.

Teemme työtä asiakaslähtöisesti; ymmärrämme kodin vaihtamisen olevan elämän suuria käänteitä, joten meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Perustamme arviomme toteutuneisiin kauppahintoihin ja markkinatilanteeseen, asiakkaan näkemystä kunnioittaen; tämä ja poikkeuksellisen tehokas myyntiprosessimme takaavat myös myyjälle parhaan kauppahinnan. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme. Henkilöstömme ammattitaito on tärkeä arvomme ja toimimmekin tiiviissä yhteistyössä Kiinteistönvälitysalan Koulutuskeskuksen (KIINKO) kanssa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on onnistumisemme mittari. Teemme työmme taidolla, mutta ennen kaikkea myös sydämellä. Ethän laita asuntoasi myyntiin pyytämättä arviota ja palvelutarjousta myös meiltä. Ja jos uusi unelmakoti ei ole tullut vielä vastaan, kerromme mielellämme, kuinka päästä ensimmäisenä katsomaan asuntoja, jotka eivät ole vielä julkisessa myynnissä.

Yrityksemme kymmenet ammattilaiset palvelevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Pohjois-Savossa. Kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaat eivät voi olla väärässä!

Arvio maksutta koko Suomessa: 0800 155 155.

Ota yhteyttä

JYA Housing LKV, Lahti

  • Aleksanterinkatu 31, 15140 Lahti
  • 0290 004 150
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio