Takaisin hakutuloksiin

POP Kotikauppa

Hämeenkatu 33, 33200 Tampere

Kuvaus

Tervetuloa kulmakunnan lämminhenkisimpään asuntomyymälään!

Perinteisessä kiinteistönvälityksessä ei ole mitään vikaa. Me vain haluamme tehdä asioita hieman erilaisella tavalla – raikkaalla, juuri sinua ja tarpeitasi henkilökohtaisesti arvostavalla otteella.

Kun olet jo päättänyt ostaa tai myydä, palvelemme sinua suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Vaikka panostammekin sähköiseen ja virtaviivaiseen asiointiin, on henkilökohtainen ja helposti lähestyttävä palvelu toimintamme ydin. Valitsemasi Kotikaupan ammattilainen varmistaa, että kaikki kodinvaihtoon liittyvä sujuu kokonaisuudessaan juuri niin kuin pitääkin. Tehokas työskentely ja aktiivinen yhteydenpito ovat toimintamme kivijalkoja. Lupaamme, ettet jää yksin.

Tuntosarvet törrölleen! Uuden kodin tai sijoitusasunnon etsiminen voi joskus olla aikaa vievää. Ei hätää – me teemme työn puolestasi! Säästä vaivaa ja omaa aikaasi, huolehdimme sinusta niin kohteiden etsimisessä, tarjousvaiheen neuvotteluissa kuin kaupanteossakin. Uusi asunto voi löytyä myös hiljaisessa myynnissä olevasta kohteesta tai se voi olla vasta suunniteluvaiheessa julkisesti myytäväksi.

Voit myös varata ajan meidän maksuttomaan Kotihetkeen, jolloin me kuuntelemme unelmiasi, toiveitasi ja tarpeitasi. Kysy rohkeasti mielipidettämme esimerkiksi asuntojen hintakehitykseen ja tulevaisuuden näkymiin liittyen, ja anna meidän auttaa sinua heti asunnon hankinnan suunnittelun ensimmäisestä ajatuksesta lähtien.

Tehokas toimintatapamme, aito asiakaslähtöisyys ja tiivis yhteistyö POP Pankkien ja POP Vakuutuksen kanssa tekevät meistä erinomaisen kumppanin asunnon myyntiin, ostoon, rahoittamiseen, sijoittamiseen ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.

Kotoisin terveisin,
POP Kotikaupan tiimi

Ota yhteyttä

POP Kotikauppa

  • Hämeenkatu 33, 33200 Tampere
  • +358 50 543 3328
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio