Takaisin hakutuloksiin

Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna

Kuvaus

Hämeen Asuntorenki LKV tarjoaa laadukasta ja modernia kiinteistönvälitystä ja muita asuntokauppaan liittyviä palveluja raikkaalla ja nuorekkaalla työotteella.

Välityspalkkiot ovat edulliset, kiinteät ja läpinäkyvät. Palvelun hinta sisältää asunnon myynnin kaikki vaiheet alusta loppuun, mm. asiakirjakulut sekä ammattikuvaajan valokuvauksen kaikkiin myytäviin kohteisiin. Kaikki myyntikohteet saavat erittäin kattavan näkyvyyden netin isoimmissa myyntiportaaleissa ja sosiaalisessa mediassa.

Jos asuntosi jostain merkillisestä syystä jäisi myymättä, on Asuntorengiltä turha odottaa laskua. Ei kauppoja = Ei minkäänlaisia kuluja!

Hämeen Asuntorenki on digitaalisen asuntokaupan edelläkävijä; käytettävissä onkin laaja sähköisten asiointipalvelujen joukko asuntokaupan eri vaiheisiin. Asiakastapaamiset järjestyvät tarvittaessa toki myös kasvotusten Parkki Business Parkin moderneissa ja viihtyisissä toimisto- ja neuvottelutiloissa, Hämeenlinnan ydinkeskustassa.

Asuntorengiltä saat kiinteistönvälityksen lisäksi kattavasti myös kaikki muut asuntokauppaan liittyvät palvelut, kuten vuokra-asuntojen välityksen, arvio- ja kauppakirjat sekä kaupanvahvistukset.

Asuntorenki toimii pääasiassa Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan alueilla.

Tervetuloa parhaan palvelun pariin!

Toni Kirmula
Yrittäjä
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Julkinen kaupanvahvistaja, HM

Hämeen Asuntorenki Oy LKV
Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna
045 275 9965, toni@hameenasuntorenki.fi
www.hameenasuntorenki.fi
facebook.com/hameenasuntorenki

Sijainti

Ota yhteyttä

Hämeen Asuntorenki Oy LKV

  • Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio