Takaisin hakutuloksiin

EKE-Rakennus Oy

Piispanportti 7, 02240 ESPOO

Kuvaus

EKE-Rakennus Oy rakentaa asuntoja ja kokonaisia asuinalueita kotimaassa. Markkina-alueenamme Suomessa on pääkaupunkiseutu ja sen ympäristö.

Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Kehittämämme Loft by EKE -konsepti vastaa yksilöllisiin ja joustaviin asumisen tarpeisiin. Aluerakentamisessa teemme mahdolliseksi elinkaariasumisen monessa eri muodossa aina omakotitonteista vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin.

Tavoitteenamme on luoda rakennettavalle alueelle turvallinen, lämminhenkinen ja kylämäinen kokonaismiljöö, jossa asukkaat viihtyvät. Emme rakenna vain taloja, vaan kehitämme asuntoja ja asuinalueita, joissa viihdytään. Toteuttamamme Sundsbergin Kartanonrannan alue valittiin pääkaupunkiseudun parhaimmaksi asuinalueeksi vuonna 2009, ja kehittämämme Loft by EKE -konseptin mukainen kerrostalo Vantaan asuntomessuilla 2015 äänestettiin yhdeksi parhaimmista kohteista. Haluamme kehittää asumista vastaamaan entistä paremmin asukkaiden tarpeita.

Ota yhteyttä

EKE-Rakennus Oy

  • Piispanportti 7, 02240 ESPOO
  • 09 613 03450
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio