OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Valtakatu 9 - 11, katutaso, 37600 VALKEAKOSKI

Kuvaus

OP Koti tuntee Valkeakosken.

OP Koti Valkeakoski palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös loma-asuntoihin, tontteihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi sekä laadimme arviokirjat, kauppakirjat sekä muuta asuntokauppaan ja vuokraukseen liittyvät asiakirjat. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Me tarjoamme Valkeakosken parhaan markkinapaikan, paikallistuntemuksen sekä kilpailukykyiset välityspalkkiot. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutumme kuin omat taskumme. Palvelemme sinua koko Valkeakosken alueella. Toimipisteemme löydät Valkeakosken ydinkeskustasta, liikekeskus Koskikarasta osoitteesta Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme. Valkeakosken Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat paikalliset, vuosittain vaihtuvat edut käyttöösi ja voit käyttää myös OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista. Paikallisesti olemme palvelleet asuntoasioissa jo yli 50 vuotta.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Kodissa!

Sijainti

Ota yhteyttä

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

  • Valtakatu 9 - 11, katutaso, 37600 VALKEAKOSKI
  • 010 256 8505
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Sammio