Takaisin hakutuloksiin

OP Koti Oulu Oy LKV, Kempele

Zeppeliinintie 1, 90450 KEMPELE

Kuvaus

Oulun OP Koti palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Oulun seudun kuin omat taskumme. Toimipisteemme löydät Oulusta, Haukiputaalta, Kempeleestä ja IdeaParkista. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minumipalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

Oulun OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Ota yhteyttä niin teemme sinulle kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksen! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Kempeleessä sinua palvelevat:

Kaisa Lumiaho
kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 044 354 3505

Helleni Kamunen
kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 0400 770 494

Kari Vanhatupa
kiinteistönvälittäjä, LKV
kaupanvahvistaja
p. 045 111 7000

Arja Heinonen
kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 770 7337

Sijainti

Ota yhteyttä

OP Koti Oulu Oy LKV, Kempele

  • Zeppeliinintie 1, 90450 KEMPELE
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio