Takaisin hakutuloksiin

OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV, Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta

Kuvaus

Asunnon myyminen vaatii tänä päivänä enemmän kuin ennen. Jokaisen asunnon myynti on oma ainutlaatuinen tapahtumansa. Näistä tapahtumista meillä on vahva kokemus. Kaikilla välittäjillämme on LKV-tutkinto suoritettuna. Luotettavan ja osaavan kumppanuusverkostomme avulla haemme parasta mahdollista lopputulosta.

Myyntipalkkiomme sisältää:
• tarvittaessa sisustussuunnittelijan stailauksen ennen myyntikuvien ottoa tai vaihtoehtoisesti digistailauksen
• ammattikuvaajan ottamat valokuvat

Ostajana voit hakea tulevaa kotiasi op-koti.fi –sivustolla. Varaamme mielellämme henkilökohtaisen esittelyajan sinulle sopivaan ajankohtaan. Kiinnostavimmat kodit eivät aina ehdi lehti-ilmoituksiin, joten ota yhteyttä nopeasti. Etsintääsi helpotat tekemällä kanssamme maksuttoman Ostajapalvelun, jolloin sinulle tulee heti tieto myyntiin tulevista hakukriteereitäsi vastaavista kodeista.

Lappeenrannan toimistomme sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Etelä-Karjalan Osuuspankin toimitalossa Lappeenrannan keskustassa Kirkkokatu 9. Sisäänkäyntimme on Koulukadun puolella katutasossa. Meille on vaivatonta tulla asioimaan niin autolla kuin jalkaisinkin. Pysäköintitilaa löytyy talon alakerrassa sijaitsevasta kaupungin parkkihallista.

Tervetuloa!

Sijainti

Ota yhteyttä

OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV, Lappeenranta

  • Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta
  • 0102585160
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio