Takaisin hakutuloksiin

Kaverit LKV | Seinäjoen Oma Koti Oy

Koulukatu 22, 60100 Seinäjoki

Kuvaus

Me olemme kavereita. Kiinteistönvälitysmaailman ystävyksiä, jotka haluavat luoda iloisen vallankumouksen. Me myymme, hankimme ja välitämme asuntoja. Yhdistämme onnelliset ja kokonaisuuteen tyytyväiset asunnon ostajat sekä myyjät keskivertoa tehokkaammin huolehtimalla kavereistamme ensiluokkaisesti. Kaiken tämän lisäksi haluamme olla erilaisia. Nauraa äänekkäästi, iloita ja nauttia elämästä. Antaa intohimon näkyä sekä välittää täyttä elämää eteenpäin.

1. Kaveria ei jätetä
Olemme perhe, joka tekee töitä yhdessä. Emme kilpaile bonuksista tai välityspalkkioista, koska haluamme, että jokainen kaveri voi hyvin ja menestyy meidän porukassa.

2. Täynnä elämää
Sen me lupaamme, tuomme elämää sinne missä kuljemme ja etsimme elämää sinne mistä se vielä uupuu. Uskomme intohimoiseen elämään ja äänekkääseen nauruun.

3. Rohkeita ihmisiä
Meillä ei piilouduta titteleiden tai pukujen taakse. Uskomme ihmisiin ja olemme omia itsejämme kotona, töissä sekä vapaa-ajalla, kaikkien seurassa.

4. Meillä ei ole asiakkaita
Olet osa meitä, kaveriporukkaa. Emme puhu höpöjä. Juttelemme kuin kavereille kuuluukin, ystävällisesti sekä rehellisesti, vaikka se ei aina olisikaan helppoa.

5. Välitämme erinomaisesti
Ja teemme sen täydestä sydämestämme loppuun saakka. Meille asuntokaupan jokainen vaihe, pieninkin yksityöskohta on merkityksellinen.

6. Aidosti erilainen
Kaikkihan näin sanoo, mutta me tiedämme sydämessämme, että olemme erilaisia. Tämä lause on muistutus meille, että pysymme myös jatkossa erilaisina.

Maksat vain tuloksista
Ensiluokkainen markkinointi, kuvat, sosiaalinen media, kontaktit
Tiimi jokaisen asunnon takana
Suunnitelmalliset yksityisnäytöt

Mikko Kallionpää, Toimitusjohtaja, LKV, KiAT
0400 267 464 mikko@kaveritlkv.fi

Kirsi Kallionpää, Asuntomyyjä
040 778 4168 kirsi@kaveritlkv.fi

Ilari Oikari, Kiinteistönvälittäjä, LKV
045 639 1492 ilari@kaveritlkv.fi

Tatu Naukkarinen, Asuntomyyjä
045 6525 970 tatu@kaveritlkv.fi

Sijainti

Ota yhteyttä

Kaverit LKV | Seinäjoen Oma Koti Oy

  • Koulukatu 22, 60100 Seinäjoki
  • 020 735 0400
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio