Takaisin hakutuloksiin

Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV

Hietasaarenkatu 18, 65100 Vaasa

Kuvaus

Kaikki myynti- sekä vuokrakohteemme löytyvät kotisivuiltamme!

Kiinteistömeklarit Oy on kokeneiden kiinteistönvälitysalan huippuammattilaisten Vaasaan v. 2011 perustama täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Kiinteistömeklarit palvelee kaikissa kiinteistönvälitysalan tehtävissä kuten kaikenlaisten asunto-, ja toimitilaosakkeiden ja kiinteistöjen myynnissä ja vuokrauksessa. Suoritamme myös maksullisia kirjallisia arvioita ja välitystä varten maksuttomia suullisia arvioita. Laillistettu kiinteistönvälitysliikkeemme on SUOMEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄLIITON (SKVL) jäsen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme HYVÄÄ KIINTEISTÖNVÄLITYSTAPAA ja kaikkia alaamme säätelevää LAINSÄÄDÄNTÖÄ sekä ostajan että myyjän parhaaksi. Kiinteistömeklarit avasivat toimistonsa virallisesti ti 1.11.2011.

Suurin osa Kiinteistömeklareiden välittäjistä ovat suorittaneet Laillistetun Kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon ja heillä on jokaisella pitkä kokemus kiinteistönvälitystyöstä – tuhansia toteutettuja kiinteistö- ja asuntokauppoja Vaasassa ympäristöineen. Välittäjillä on lisäksi muita tutkintoja ja työkokemusta kiinteistö-, kaupalliselta ja tekniseltä alalta. Myyntikohteita välittää halutessasi jokainen välittäjämme.
Kiinteistösihteerimme on suorittanut Kiinteistöedustajan (KED) ja Laillistetun Vuokravälittäjän (LVV) tutkinnon, joka tuo turvaa ja asiantuntemusta sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle.

Kiinteistömeklareiden hyvin näkyvä toimipaikka sijaitsee torin läheisyydessä katutasossa Kauppapuistikon ja Hietasaarenkadun kulmauksessa. Tosi isot näyteikkunat mahdollistavat kaikkien kohteiden esilletuonnin hyvin näkyvästi. Tiloissa sijaitsee hieno ja rauhallinen neuvottelutila, jota käytetään kaupanteko- ja koulutustilana.

Sijainti

Ota yhteyttä

Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV

  • Hietasaarenkatu 18, 65100 Vaasa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio