Takaisin hakutuloksiin

Asuntolähde LKV

Kaskitie 2, 33540 Tampere

Kuvaus

Asuntolähde LKV on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1998 lähtien.
Perheyrityksemme palvelee asiakkaitaan laadusta tinkimättä kilpailukykyisillä palkkioilla.

Välitämme vahvalla ammattitaidolla: Kiinteistöt, osakehuoneistot, vapaa-ajan asunnot, tontit, liiketilat, vuokra-asunnot ja uudiskohteet sekä maa- ja metsätilat. Meiltä saat myös asiakirjojen laadinnat, arviokirjat ja hinta-arviot sekä vuokrauspalvelut.
Tulemme mielellämme luoksesi keskustelemaan asuntoasioistasi tai voit tulla tapaamaan meitä toimistollemme. Toimistomme on avoinna ma-to klo 9-16 sekä pe klo 9-14.

Käytä hyväksesi edullinen välityspalkkiomme 2,9 % toteutuvasta velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500 €. Ilmoittamamme hinnat sisältävät alv:n 24 %, ammattilaisen ottamat laadukkaat valokuvat sekä asiakirjakulut.

Kaikki lähtee käyntiin kutsumalla meidät maksuttomalle arviokäynnille, tämä ei vielä velvoita teitä mihinkään. Käymme läpi palveluamme ja kerromme ajantasaisen arvion asunnostanne. Tästä eteenpäin asiointi onnistuu myös sähköisesti, mm. toimeksiantosopimus ja myöhemmin sähköinen ostotarjous.

Kauttamme mahdollista hoitaa asunto-osakkeen kaupat myös DIAS-kauppana 65 € (alv 0%), tutustu kätevään ja joustavaan digitaaliseen asuntokauppaan dias.fi

Soita ja sovi ilmainen arviokäynti p. 050 913 1773 tai täytä ilmainen arviopyyntö -lomake kotisivujemme kautta www.asuntolahde.fi

Ota yhteyttä

Asuntolähde LKV

  • Kaskitie 2, 33540 Tampere
  • 050 913 1773
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio