Takaisin hakutuloksiin

Asuntokamari LKV Oy [A]

Ostolantie 12, 63700 Ähtäri

Kuvaus

AHKERA YKSITYINEN

Asuntokamari LKV Oy on yksityinen, vuodesta 1997 asti toiminut kiinteistönvälitystoimisto. Toimisto sijaitsee osoitteessa

Ostolantie 12
63700 ÄHTÄRI

Välittäjäsi:
Reija Kaskimäki
Yrittäjä, LKV, YKV
Julkinen kaupanvahvistaja
040 5559 182
reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

Tommi Pöyry
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Metsätalousinsinööri, MTI
050 309 9297
tommi.poyry@asuntokamari.fi

SKVL:n Laatuyrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan yhteisesti sovittujen laatukriteerien mukaan ja noudattamaan toiminnassamme hyvää välitystapaa.
Osaamisemme perustuu koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittuun ammattitaitoon sekä hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen. Yksityisenä toimistona olemme myös alueemme asiantuntija. Toimistomme on saanut Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n Laatuyritys- sertifikaatin.

Toimintaamme kuuluu omakotitalojen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajanasuntojen, toimitilojen ja tonttien välitys sekä vuokravälitys. Tommi on erikoistunut lisäksi maa- ja metsätilojen myyntiin. Lisäksi saat meiltä asiantuntevat arviointilausunnot. Laadimme kauppakirjat ja lahjakirjat sekä hoidamme myös mm. lainhuudot, kiinnitykset ym.
Toimintamme on tunnetusti tehokasta. Meillä asuntosi ei joudu ainoastaan myyntilistoille vaan aidosti myyntiin. Meillä on aina aikaa asiakkaalle. Nyt on kysyntää erityisesti pienistä, hyväkuntoisista osakehuoneistoista, kohtuuhintaisista omakotitaloista myös haja-asutusalueella, vapaa-ajankodeista vesistöjen rannoilla ja metsätiloista. Soita ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille.

Ota yhteyttä

Asuntokamari LKV Oy [A]

  • Ostolantie 12, 63700 Ähtäri
  • 040 555 9182
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio