OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Omakotitalo | 5h, k, khh, kph / wc, s, erill.wc, kylmä ja lämmin varasto, tekninen tila

Purmonkuja 4, Pietilä, Järvenpää

Hinta

368 000 €

Koko

139 / 168 m²

Vuosi

1999

Avara ja kodikas 1-tasoinen omakotitalo omalla 853 m2 rinnetontilla. Hyvin huollettu ja ylläpidetty talo asettuu kauniisti ympäröivään ilmeikkääseen maastoon. Tontilla on etupihalla autokatospaikka ja ulkovarasto. Jämäkät kiviportaat johtavat kodin pääsisäänkäynnille ja talon omaan intiimiin pihapiiriin. Kaunis keittiö on myös toiminnallinen monipuolisuudellaan. Kaapistoja on runsaasti ja kivitasot laskutiloina ja saarekkeen ympärillä helpottavat työskentelyä. Avokeittiön viereinen suurenkin ruokapöydän paikka kutsuu koko perhettä ruokailemaan ja viihtymään. Olohuoneessa keskeisellä paikalla sijaitseva takka tuo lämpöä ja haudutusuuni lisää ruoanlaiton mahdollisuuksia. Päämakuuhuone sijaitsee omassa päädyssään, kolme muuta makuuhuonetta talon toisessa päädyssä. Tilavassa saunassa on lauteet molemmin puolin kiuasta vastakkain. Kahden suihkun kylpyhuoneen yhteydessä on wc ja lisäksi eteisestä löytyy erilliswc. Kodinhoitohuone on monipuolinen huoltoyksikkö, jossa tilat eivät lopu työskennellä ja touhuta. Kodinhoitohuoneesta pääsee suoraan omalle katetulle terassilleen, jäähylle saunasta, pyykkihuollon hoitoon tai pienen idyllisen leikkimökin ääreen. Takapihan terassialue on viihtyisä paikka oleskeluun lukuisten markiisien suojassa helteenkin yllättäessä. Kodin maamerkki on jykevä suuri luonnonkivi terassialueen jatkeena. Viherpiha, istutukset, aidat ja pensaat kiertävät tonttia luoden rauhoittavan oman reviirin. Mainio sijainti lapsiperheelle. Läheltä löytyy ruokakauppa, päiväkoti ja koulu, junaseisake ja moottoritien pohjoinen liittymä. 2024 huhtikuussa Raksystems Oy:n kuntotarkastama koti on valmis uuden perheen pitkäaikaiseen asumiseen ja viihtymiseen. Pyydä oma näyttöaikasi tähän ihanaan kotiin: Tiina Winqvist-Kukkonen, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574446
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, kph / wc, s, erill.wc, kylmä ja lämmin varasto, tekninen tila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
139 m²
Kokonaispinta-ala
168 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

368 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

854,54 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 272 e/kk 20268 kWh/v. Kiinteistövero: 854,54 e/v. . Vesimaksut kulutuksen mukaan. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 854,54 e/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Ilmanvaihtokoneen poistopuhallin vaihdettu 2024, kylpyhuoneen lattian ja seinän välisen silikonisauman uusinta 2023,katon pesu ja maalaus 2021, ilmalämpöpumppu 2022, ulkomaalaus talo ja autokatos 2020, ulkoterassilaudoituksen uusinta 2018, sisämaalauksia 2010 ja 2016, autokatoksen pistorasiat 2016, radonimurin asennus 2014 (tutkimustulos: ei toimenpiteitä radonpitoisuuden suhteen), yläpohjaa lisäeristetty 2012, markiisit 2003.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 22.4.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu ja varaava Kermansaven takka/haudutusuuni (nuohottu 2024).
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Elementtirakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, lattiat laatta. Olohuone: seinät maali, lattiat parketti. Makuuhuone 1: seinät maali/tapetti, lattiat parketti (päämakuuhuone). Makuuhuoneet 2-4: seinät maali, lattiat parketti. Kodinhoitohuone: seinät paneli, lattiat laatta. Sauna: seinät paneli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: seinät maali, lattiat laatta. Erilliswc: seinät maali/laatta, lattiat laatta.
Keittiön kuvaus
Marcello- keittiö, kaapistot kerma/tammi, kaapistoissa lasikaappeja ja avohyllyjä. Kaikki tasot ja saareke kivitasoa. Jääkaappi ja pakastekaappi 2014, integroitu astianpesukone 2019. Saarekkeen yllä liesituuletin, keraaminen liesi ja uuni sekä vetolaatikoita, kivitaso toimii myös pöytätasona esim. baarijakkaroiden kanssa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa vastakkain istuttavat tervaleppälauteet, Heti-valmis kiuas, kylpyhuoneessa 2 suihkua ja wc-istuin. Kodinhoitohuoneessa runsaasti kaapistoja, pesukoneliitäntä, työtaso esim. ompelukoneelle tai mankelille tms., paikka pesutornille, lämminvedenvaraajan paikka. odinhoitohuoneesta käynti kylpyhuoneeseen ja takapihan katetulle terassille. Erillisessä wc:ssä peili- ja allaskaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kaapistoja, lämmin varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-14-1421-9
Tontin pinta-ala
853 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Rasitteet
Kiinteistörekisteriotteen mukaiset rasitteet ja oikeudet.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tehokkuusluku e=0.20 ja te=0.10. Asemakaavassa ilmoitetusta rakennusoikeudesta saa tontilla asuva käyttää 25 % liike-, myymälä-, työ-, yms. palvelutiloiksi, joissa harjoitettu toiminta ei aiheuta ympäristölle kohtuutonta häiriötä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1999, käyttöönottotarkastus. AP-4 Asuinpientalojen korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa rivitaloja, kytekttyjä pientaloja ja erillisiä pientaloja asumistarkoituksiin. Kts. asemakaavamerkinnät ja -määräykset.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki info@jarvenpaa.fi
Rakennukset
Autokatos/ulkovarasto, kerrosala 7,5 m2 ja tilavuus 19,5 m2. Loppukatselmus 12.12.2000. Leikkimökki.
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa n. 250 m. Koulut: Mankalan koulu n. 1 km. Päiväkoti: n. 230 m. Liikenneyhteydet: Haarajoen junaseisake reilu 1 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Pietilä, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.