OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Rivitalo | 5h, k, khh, kph, s, 2 x wc, 2 x vh, autokatos, varasto

Kantosienenkatu 16 B, Taka-Lauttala, Nokia

Hinta

289 000 €

Koko

118,5 m²

Vuosi

2008

Nyt vapautumassa moderni ja valoisa koti halutulta ja rauhalliselta asuinalueelta! Tämän upean viisikon tilat on toteutettu toimivasti eritasoratkaisuna. Huonekorkeus ja suuret ikkunat antavat tilantuntua sekä upeaa luonnonvaloa. Kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joissa kahdessa on vaatehuone. Näyttävässä olohuoneessa on myös takkavaraus ja käynti takapihalle. Eteisestä on suoraan käynti kodinhoitohuoneeseen ja siitä kylpyhuoneeseen mistä löytyy kaksi suihkua sekä tunnelmallinen sauna. Ylä- ja alakerrasta löytyy vessat. Kaapistoiden, kahden vaatehuoneen, kodinhoitohuoneen ja reilunkokoisen ulkovaraston myötä asunnolla on loistavat säilytystilat. Asumismukavuutta lisää entisestään asunnolle kuuluuvat autokatospaikka sähköautonlatausmahdollisuudella sekä pistokepaikka. Omalla lounaansuuntaisella takapihalla on reilusti tilaa leikeille ja puutarhaunelmille. Reilun kokoiselle katetulle terassille mahtuu hyvin sohvaryhmä tai isompikin ruokapöytä. Kuukausittaiset kulut jäävät kodissa maltillisiksi (noin 15.000 kWh/ vuosi) ilmalämpöpumpun ja lämmöntalteenoton ansiosta. Kesähelteillä viilennyksen hoitaa ilmalämpöpumppu! Asunto Oy Nokian Kalliorinne on vuonna 2009 valmistunut 12 huoneiston yhtiö päättyvän kadun päässä lapsiystävällisellä alueella. Viereltä löytyvät upeat ulkoilumaastot mm. hiihtoreitit ja lenkkipolut, jotka johtavat aina Koukkujärvelle saakka ja uimarannalle on matkaa 1km. Tampereen keskustaan autoilee 20 minuutissa mutta myös julkiset yhteydet ovat hyvät, mm. bussipysäkki on 300m päässä ja rautatieasemalle on 2,2 km. Palvelut, tarhat ja ala-aste kaikki kävelyetäisyydellä. Varaa oma esittelyaikasi vaikka heti! Niina Lahtinen, puh. 050 389 6816, niina.lahtinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ke 22.5. 15:00 - 15:30
Esittelijänä Niina Lahtinen
p. 050 389 6816

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574517
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, kph, s, 2 x wc, 2 x vh, autokatos, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118,5 m²
Kokonaispinta-ala
118,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Neliöhinta

2 438,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

260,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

260,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähkölämmitys 200,00 €/kk 15000 kWh/v. Hoitovastikkeeseen kuuluu autokatospaikka ja sähköpistoke. Hoitovastikkeen perusteena on huoneiston osakelukumäärä. Mikäli huoneistoon kohdistuisi rahoitusvastiketta olisi senkin määräytymisperusteena osakelukumäärä.
Huoneistojen vesilaskutus 30.4, 31.8, 31.12.

Kokonaissähkönkulutuskustannus (200 euroa/kk) on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) ollut noin 15.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Laatta, maali. Olohuone: Laatta, tapetti. Makuuhuone 1: parketti, tapetti. Makuuhuone 2: parketti, tapetti. Makuuhuone 3: parketti, tapetti. Kodinhoitohuone: laatta, maali. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu. Eteinen: laatta, maali. Wc: laatta, maali yläk: laatta, maali ja tapetti. Makuuhuone 4: parketti, tapetti.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni,liesitaso, liesituuletin, astianpesukone (uusittu 2022), kaapistot ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä, kaapistoja sekä allas. Yläkerran erillisessä wc:ssa on allaskaappi, peilikaaappi. Alakerran erillisessä wc:ssa on allaskaappi, peilikaappi ja siivouskaappi. Lattialämmitys kaikkialla.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Nokian ammatti-isännöinti Wendelin Oy
Huolto
Huoltoyhtiö, osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, ulkovarasto
Taloyhtiön autopaikat

12 kpl, 12 kpl

Tehdyt remontit
2010 Piha-alueen asfaltointi
2016 IV-hormien nuohous
2021 Autokatoksen ja varaston huoltomaalaus
2022 Takapihan väliaitojen huoltomaalaus
2022 Taloyhtiön ulkovalaisimet uusittiin
2023 11kW latausasemavalmiuden rakentaminen kaikille autokatospaikoille. Asunnon remontit: 2015 keittiön kaapinovet, liesi ja uuni vaihdettu (vanhat keittiön rungot säilytettiin). Samalla lisättiin myös alakerran vaatekaappi ja toiseen vessaan siivouskomero. lmalämpöpumppu.
Terassi uusittu 2023
Pintoja päivitetty vuosien varrella.
Tulevat remontit
Päätetyt: Asuntojen etupihojen vuorimäntyjen poisto ja uusien istutusten suunnittelu käynnissä.. Suunnitellut: Taloyhtiön 5-vuotiskorjaussuunnitelma:
2023 Sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen
2026 IV-kanavien nuohous
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
5 679 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot

Lisätietoja kaavoituksesta: Nokian kaupunki
Tontin vuokra
4 902,69 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Nokian kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.08.2063

Asunto Oy Nokian Kalliorinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakaupat: K-Market n. 1,5 km S-Market Myllyhaka n. 1,5 km. Koulut: Alhoniityn ala-aste n. 1,7 km Harjuniityn ala- ja yläaste n. 1,8 km,. Päiväkoti: Majakadun päiväkoti 800m. Alhoniityn päiväkoti n. 1,3 km Harjuniityn päiväkoti n. 2,3 km. Lähipalvelut: Alisen uimaranta n. 2 km Hiihtolatu/ulkoilureitit asunnon vierestä n.100m. Liikenneyhteydet: Linja 73 (n. 0.3 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Taka-Lauttala, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niina Lahtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.