OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Omakotitalo | 3-4h, k, kph / wc, s, khh, wc, vh, lämmin ullakko

Oritmurrontie 22, Kinnari, Järvenpää

Hinta

339 000 €

Koko

105 / 121,5 m²

Vuosi

1983

Kinnarissa muuttovalmis omakotitalo ja autotallirakennus. Laajan remonttihistorian läpikäynyt omakotitalo kätkee sisäänsä kauniin kodin, josta ei yksityiskohtia puutu. Nykyaikainen ja järkevä lämmitysjärjestelmä ilma-vesilämpöpumppu on asennettu 2022. Lisäksi kodissa on ilmalämpöpumppu viilennykseen sekä moderni kiertoilmatakka. Upea kylpyhuoneosasto ja erilliswc on remontoitu vaativankin makuun. Saunojaa hemmotellaan rakenteellisesti toimivilla ja ulkoisesti katseen kestävillä ratkaisuilla. Kodinhoitohuoneessa liukuovien takaa löytyy hyllyjä, säilytysjärjestelmiä ja jääkaappipakastinkin. Erilliswc:n kalusteet tuovat ripauksen luksusta arkeen. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen olohuoneen jatkeena omalla vaatehuoneella. Keittiössä on persoonalliset keittiön kaapistot ja paikka ruokapöydälle. Tässä kodissa yksi mahdollinen makuuhuoneen paikka on valjastettu juhlapöydän paikaksi. Avonainen tila jatkuu olohuoneeseen, josta on käynti laajalle terassialueelle katoksen suojiin tai avoterasseille. Lämmin suuri ullakkotila on valoisa ja kattoikkunalla varustettu paikka. Yläkerta toimii makuuhuoneena, etätyöpisteenä, oleskelu- tai harrastetilana. Suuri piha-alue on aidattu monin paikoin ja rakennusoikeuttakin on vielä käyttämättä. Kulmatontin koko on 882 m2. Etupihalla on autotalli, varasto ja tekninen tila sekä useita pihapaikkoja autoille. Sijainti kodissa on mainio, Hki-Lahti moottoritielle on lyhyt matka, koulut, päiväkodit ja kaupat löytyvät myös vaikka kävellen. Kuntotarkastettu koti on hyvässä kunnossa ja laadukkaasti päivitetty. Tämä talo on suunniteltu kotona viihtymiseen yhdessä perheen kanssa. Tervetuloa tutustumaan kotiin paikan päälle. Esittelyt ja yhteydenotot: Tiina Winqvist-Kukkonen kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
576205
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, kph / wc, s, khh, wc, vh, lämmin ullakko
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105 m²
Kokonaispinta-ala
121,5 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

339 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

686,08 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Sisältää käyttö- ja lämmityssähkön 14143 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 686,08 e/v. 2024. . Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 686,08 e/v. 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Olohuoneesta on käynti laudoitetulle terassille, talon katoksen suojiin. Laudoitettu alue jatkuu takapihalle avarana oleskelualueena.
Muut lisätiedot: Kiinteistöön kohdistuvat kiinnitykset 372.000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.
Tehdyt remontit
Aiempien omistajien aikana:
- 2016 Kattoremontti, peltikatto (Uudenmaan Peltityö Oy). Puhallusvilla katolle (Polar Ratkaisut).
- 2017 Sadevesijärjestelmä ja liittyminen kaupungin hulevesiviemäriin (Molarium Salaojat Oy). Seinien vierustojen pintamullan vaihto salaojasepeliin. Lämminvesivaraajan sekoitusventtiilin vaihto (Caves Oy).
- 2018 Takan vaihto (Askolan Takka Ky). Olohuoneen terassioven vaihto yksinkertaiseksi ulkolasioveksi.
- 2019 Kylpyhuoneen kalusteiden ja wc-pöntön vaihto. Keittiön astianpesukoneen, jääkaappipakastimen ja induktiolieden vaihto.
- 2020 Aidan vaihto, Sipoontien puoleinen.
- 2021 Kodinhoitohuoneen liukuovet, joiden takana ELFA-systeemi. Liesituulettimen vaihto keittiössä.

Nykyisen omistajan aikana:
- 2021 Alakerran lattia asennettu parketin päälle, vinyylikorkkilattia. Ulko-oven viereisen makuuhuoneen peiliovikaappi uusi ja huoneen seinät ja katto maalaus, oven vaihtaminen äänieristetyksi, myös karmit. Keittiön seinien maalaus. Saunan katon, seinien panelointi ja lattian laatoitus. Kylpyhuoneen laatoitus, katon panelointi, vesieristeet, lauteet, kiuas, sauna ja pesuhuone valot (Olavi Ruohomaa). Kylpyhuoneen uudet käyttövesiputket ja suihkut 2 kpl ja erillisen wc:n uusille käyttövesille varaus (Haarajoen LVI-palvelu). Olohuoneen kattolamput 5 kpl, keittiön kaappien vetimet, eteisen peiliovikaapit 2 kpl, kodinhoitohuoneeseen jääkaappipakastin.
- 2022 Etuterassi ja sivuterassi laajennettu kyllästetystä puusta. Eteisen kattolamput 3 kpl, ulko-ovi ja kodinhoitohuoneen ovi. Lämmitysjärjestelmä ilma-vesilämpöpumppu Viessmann (Lämpöykkönen Oy).
- 2023 Wc seinien ja lattian laatoitus (Olavi Ruohomaa). Uusittu kalusteet (Hafa), hana (Hafa) ja wc-istuin. Uudet käyttövesiputket käyttöön wc-tilassa (Haarajoen LVI-palvelu). Kodinhoitohuoneen lavuaari. Maalattu kaikki terassit terassimaalilla V33 ruskea, talon ja autotallin sokkelit maalattu. Kameravalvonta 2 kpl kameroita. Keittiön ja ulko-oven viereisen makuuhuoneen sälekaihdin vaihdettu.
- 2024 Keittiön lavuaari ja hana (Haarajoen LVI-palvelut), kodinhoitohuoneen lattia maalattu V33 harmaa ja katto maalattu valkoisella panelimaalilla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä 17.5.2024. Viimeinen käyttöpäivä 17.5.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilma-vesilämpöpumppu. Kiertoilmatakka ja ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiili- ja puuverhoilu. Elementtirakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali/tapetti, lattiat vinyylikorkki. Olohuone: seinät maali, lattiat vinyylikorkki. Makuuhuoneet 1-2: seinät maali, lattiat vinyylikorkki. Ruokahuone: seinät maali/tapetti, lattiat vinyylikorkki. Kodinhoitohuone: seinät maali, lattiat laatta. Sauna: seinät paneli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Erilliswc: seinät laatta, lattiat laatta. Ullakko: seinät maalattu paneli, lattiat lauta lattiat.
Keittiön kuvaus
Kaapistoissa vaaleita ja tummia ovia. Kivitasot ja Bosch-kodinkoneet. Varusteina: jääkaappipakastin 2019, induktioliesitaso ja kiertoilmauuni 2019, liesituuletin (aktiivihiili), astianpesukone 2019.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku 2 kpl, wc-istuin, peili- ja allaskaappi sekä korkea kaappi. Erilliswc:ssä allaskaappi, lavuaari, pyöreä peili ja wc-istuin. Kodinhoitohuoneessa allaskaappi, pesukoneliitäntä ja liukukomeroiden takana Elfa-korikkojärjestelmä, hyllyjä, tankoja ja jääkaappipakastin.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. 2016 katto uusittu (profiilipeltikate).

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-5-508-9
Tontin pinta-ala
882 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tasainen kulmatontti. Tonttia suojaa ja rajaa lauta-aita Sipoontien puolella. Viherpihalta löytyy istutuksia, kivimuurireunuksia, puita ja pensaita.
Rasitteet
Kiinteistörekisteriotteen mukaiset rasitteet ja oikeudet.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 331 m². Tehokkuusluku e= 0,30. Sallittu kerrosala 265 m2 + 66 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1982, 1989, käyttöönottotarkastus. AOR 5 II Omakotirakennusten ja rivitalojen sekä muiden kytkettyjen pientalojen korttelialue. Asemakaavassa ilmoitetusta rakennusoikeudesta saa tontilla asuva käyttää 25 % liike-, myymälä-, työ- yms. palvelutiloiksi, joissa harjoitettu toiminta ei aiheuta ympäristölle kohtuutonta häiriötä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki
Rakennukset
Autotalli/varasto/tekninen tila 43,5 m2 (vesikiertoinen patterilämmitys). Autotallin oveen on kaukosäädin.
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa K-Market Satukallio n. 450 m. Koulut: Kyrölän koulu n. 600 m. Kinnarin koulu n. 950 m. Päiväkoti: Pesäpuun päiväkoti seuraavana kiinteistönä. Liikenneyhteydet: Ainolan junaseisake n. 1,3 km. Bussit Sipoontieltä n. 270 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Kinnari, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.