Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo

Omakotitalo | 3h, k, wc / kph, s

Karjaskylänkatu 158, Linnunpelto, Salo

Hinta

129 000 €

Koko

66 / 95 m²

Vuosi

1950

Löydä oma rauhan tyyssijasi Salon Linnunpellolta, jossa sijaitseva viehättävä omakotitalo odottaa uusia asukkaitaan. Tämä 1950 rakennettu ja vuosien saatossa huolellisesti päivitetty koti tarjoaa 66 m² asuintilaa, johon kuuluu kolme huonetta, keittiö sekä wc/kph yhdistelmä, sekä saunatilat matalassa kellarissa. Lisäksi talon 1100 m² rinnetontti avaa upeat maisemat ja tarjoaa ihanan ympäristön rentoutumiseen. Talon sydämessä on varaava takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa koko keskikerroksen yhtenäiseen tilaan. Valoisa olohuone ja ruokailutila muodostavat viihtyisän seurustelutilan, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Keittiö on remontoitu vuonna 2011 laadukkain materiaalein, ja sieltä löytyy niin kaasuliesi kuin perinteinen puuliesikin, mikä tuo lisämaustetta kokkailuun. Yläkerrassa sijaitsee talon ainoa varsinainen makuuhuone, jossa on reilusti säilytystilaa. Lisäksi yläkerran avarassa aulassa on tilaa monenlaiseen käyttöön – työhuoneesta vierashuoneeksi. Kellarissa sijaitseva sauna puulämmitteisine kiukaineen tarjoaa oivan paikan rentoutumiseen. Talon pihapiirissä on erillinen vaja, joka tarjoaa lisää säilytystilaa. Lisäksi kiinteistöllä on viehättävä kesäkeittiö/grillikatos, joka kutsuu viettämään aikaa ulkona niin sateella kuin elokuun pimenevissä illoissakin. Tämä koti on läpikäynyt mittavia perusparannuksia vuosien varrella, joilla on varmistettu rakenteiden kunto ja asumismukavuus. Viimeisimpiä päivityksiä ovat muun muassa ilmalämpöpumpun hankinta, keittiön uusiminen sekä ulkomaalaus. Tämä koti on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat peltomaisemia, mutta haluat silti olla lähellä kaupungin palveluita. Älä anna tämän mahdollisuuden lipua ohi – ota yhteyttä ja tule tutustumaan, miten tästä voisi tulla juuri sinun uusi kotisi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354642
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, wc / kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66 m²
Muiden tilojen pinta-ala
29 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuksen perustiedot -raportin mukaan asuintilojen pinta-ala on 66 m2 ja kerrosala 95 m2 Salon kaupungin arkistosta ei ole saatavissa mitään taloa koskevia piirustuksia tai asiakirjoja. Ainoastaan tieto rakennuksen perustiedoista, josta pinta-alatiedot on otettu. Asuinpinta-ala muodostuu keskikerroksen pinta-alasta. Muihin tiloihin kuuluvat yläkerran tilat sekä matala kellaritila.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1950
Vapautuminen
2 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

95,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi kulutuksen mukaan. Nykyisellä asukkaalla mennyt vuodessa noin 11.000 kWh sähköä, jolloin kustannus veroineen ja siirtoineen on ollut noin 1500 € / vuosi sisältäen niin lämmitys- kuin käyttösähkönkin. Toki varaavaa takkaa on hyödynnetty apuna. Nuohous suoritettu vuosittain, kustannus noin 70 € kerta. Jätehuolto noin 7 € / tyhjennyskerta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa iso aula, joka on toiminut niin vierashuoneena kuin tv-huoneenakin. Yläkerrassa myös erillinen työpiste esimerkiksi etätyöskentelyyn.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irtain ei kuulu kauppaan. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Lounea, Kuitut, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Pihalla katettu kesäkeittiö ja oleskelutilaa.
Tehdyt remontit
Talossa ja kiinteistöllä tehty vuosien saatossa mittavia perusparannuksia rakenteiden kunnossa pitämiseksi.

Vuonna 1991
Ullakkokerros ja yläkerta on saanut nykyisen muotonsa. Samassa yhteydessä myös kulku yläkertaan on avattu ja tehty osaksi olohuoneen sisutusta. Eristeitä on lisätty ja lattiat on uusittu.
Samana vuonna myös wc-tilat on ensimmäisen kerran kunnostettu ja toisen kerran vuonna 2008.
Remontin yhteydessä myös on lisätty kellarikerrokseen tukipilareita ihan varmuuden vuoksi. Salaojien toiminnan kunnostus ja toiminnan varmistaminen.

Vuonna 1992
Asuinkerros on ensimmäisen kerran kerran remontoitu nykyisen omistajan toimesta. Tuolloin vanhat lattiapinnoitteet poistettu, avattu lattiat, lisätty eristystä sekä otettu alkuperäiset lattialaudat käyttöön ja näkyville. Kaunis maalipinta on uusittu 2011 remonttien yhteydessä.
Vuonna 1993
Talon alkuperäinen tiilikatto on vaihdettu peltikatoksi.
Kuisti uusittiin myös kokonaan perustuksia myöten, jotta turhan vetoisa tila saatiin eristettyä paremmin.
Vuonna 1994
Talon mittavia parannuksia on jatkettu ja muun muassa ulkoseinät lisäeristetty, lisätty tuulensuojalevyt, uusittu laudoitus sekä tietysti maalipinta.
Vuonna 1995
Talo on rakennettu rinteeseen ja autolle oli tarpeen rakentaa autokatos, joka rakennettiin alas lähelle tonttiliittymää.
Vuonna 1998
Yläkerran ikkunat on uusittu. Nykyiset ovat kestävät puu-alumiini-ikkunat .
Vuonna 1999
Talo on rakennettu tukevasti kallion päälle ja kallio on näkyvillä kellaritiloissa. Kallion peittävä maa-aines on poistettu, jottei kerää turhaa kosteutta.
Vuonna 2000
Kellaritiloissa sijaitseva sauna on remontoitu ja pesuhuone kaakeloitu. Pukuhuoneen seinät paneloitu ja maalattu. Pukuhuoneen lattia on irrallisesti laatoitettu, jottei se kärsi keväisestä veden sisään tulosta.
Vuonna 2005
Talon ylin kerros sai uudet tapetit ja työpisteen kevyet väliseinät lisättiin.
Vuonna 2007
Pihalle rakennettiin ulkovaja, joka on myös sähköistetty. Tila soveltuu moneen käyttöön.
Vuonna 2008
Aikaisemmin peruskorjatulle kuistille lisättiin vesipiste ja allas. Samassa yhteydessä talon vesimittari siirrettiin kellaritiloihin eristettyyn tilaan. Lämminvesivaraaja siirrettiin myös ahtaasta wc tilasta tähän kuistin osaan samoin kuin pyykinpesukone.
Wc -tilat saatiin näin paremmin toimiviksi, enemmän tilaa suihkulle ja kalusteet uusittiin. Käyttövesiputkisto oli myös helppo uusia tässä yhteydessä.
Vuonna 2009
Oli aika jälkeen keskittyä pihatöihin ja viehättävä kesäkeittiö/grillikatos rakennettiin talon yläpuolelle rinteeseen.
Toki sisälläkin piti jotain tehdä joten, ilmalämpöpumpun hankinta tuli ajankohtaiseksi helpottamaan lämmityskustannuksissa.
Vuonna 2011
Keittiö ja olohuone sekä ruokailutila oli toki jo kertaalleen uusittu , mutta jälleen oli aika päivittää tilat. Laadukkailla Puustellin kaapistoilla ja hyvällä suunnittelulla saatiin keittiöön reilusti laskutilaa ja kodikas, lämminhenkinen tunnelma. Kodinkoneet luonnollisesti uusittiin samassa yhteydessä ja sähköliesi vaihdettiin kaasulieteen, puuliesi pysyi tutulla paikallaan. Tapetit uusittiin ja lattia maalattiin. Tässä kohtaa uusittiin myös keittiön osalta käyttövesiputket. Olohuoneen ja keittiön välistä seinää avarrettiin. Olohuoneen vanha pystyuuni vaihdettiin nykyiseen varaavaan takkaan. Energiatehokkuutta parannettiin myös kuistin välioven uusimisella.
Vuonna 2015
Ulkomaalauksesta oli kulunut jo sen verran, että aurinkoisella tontilla maalipinta kaipasi uusintaa.
Vuonna 2018
Aikaisemmin asennettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö kondensoi vettä ja ja mahdollisesti aiheutti kivijalkaan halkeaman. Tämä korjattiin ja patolevy asennettiin. Samassa yhteydessä koko kivijalka maalattiin uudelleen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Talo on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Kellarissa kallio näkyvissä ja rankentamattomaan osaan tulee kesäisin ja syksyisin vettä.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 11000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupunki.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Kaasu. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiöstä löytyy myös ihan käyttökunnossa oleva puuliesi. Keittiö on kokonaisuudessa remontoitu 2011. Kaasupullo sijoitettu ulos. Uuni on sähköinen.
Liesi, astianpesukone ja jääkaappi
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kellarissa matalaa tilaa ja kph saunan yhteydessä. Tilat on laatoitettu ja remontoitu 2000. Talon toinen suihku on sijoitettu wc:n yhteyteen.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku
WC-tilojen kuvaus
Wc -tilat on remontoitu 2008 nykymääräysten mukaisesti. Samalla myös kalusteet on uusittu.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Kellarissa, matalaa tilaa. Puulämmitteinen kiuas.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kuisti on jaettu kevyellä väliseinällä ja näin tilaan on saatu pieni kodinhoitopiste tasoineen.
Varusteet: Pesukoneliitäntä ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Keskikerros on valoisaa yhtenäistä tilaa. Keskellä toki muuri joka toimii eri tilojen jakajana. Olohuone ja ruokailutila muodostavat yhdessä viihtyisän seurustelutilan ja mahdollistavat mukavasti yhdessä olon takan lämmöstä nauttien ja maisemia ihaillen.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa sijaitsee talon ainoa varsinainen makuuhuone. Reilusti kaappitilaa, sillä lapetilat on otettu tehokkaasti käyttöön.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja vinttikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Pihalla erillinen vaja, jota voi käyttää niin varastointiin kuin säilytystilanakin. Pyörävaja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-411-5-31 ja 734-411-5-36
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 100 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
275 m²
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Salon kaupunki 02 7781
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähin kauppa vajaa 3 km. Torille matkaa noin 3,5 km
Koulut: Alakoulu noin 2,5 km ja yläkoulu n. 3 km

Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Kaunis rinnetontti, ihanat maisemat
Tiedustelut
Kirsi Aarikka-Laanti, 044 206 0620, kirsi.aarikka-laanti@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Linnunpelto, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Aarikka-Laanti

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.