Kerrostalo | 4h, k

Ratakatu 14 c, Raksila, Oulu

Hinta

155 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

1956

Löydä uusi kotisi Oulun sydämestä, Raksilan viihtyisältä ja rauhalliselta asuinalueelta. Tämä valoisa ja kauttaaltaan 2020/2021 remontoitu huoneisto sijaitsee Asunto Oy Ratavälin hyvin hoidetussa taloyhtiössä, joka on rakennettu vuonna 1956. Huoneiston 71 neliömetriä tarjoavat avaran ja kodikkaan asumisympäristön, jossa on neljä huonetta ja keittiö, jotka on hiljattain remontoitu nykyaikaisia tarpeita silmällä pitäen. Huoneistosta avautuvat rauhaisat näkymät kolmeen eri ilmansuuntaan, luoden ainutlaatuisen tunnelman ja tuoden runsaasti luonnonvaloa sisään. Sijainti Raksilassa takaa erinomaiset kulkuyhteydet niin bussilla, junalla kuin omalla autollakin kuin myös jalkaisin. Lisäksi alueen hyvät pyöräilyreitit ja palvelut tekevät arjesta sujuvaa. Huoneiston sisätilat ovat modernit, kutsuvat ja lämpimät. Tyylikäs keittiö on varusteltu nykyaikaisilla kodinkoneilla, mukaan lukien induktioliesi ja astianpesukone. Keittiöön on myös sijoitettu kodin pyykkihuolto maksimoiden tilan käytettävyyden. Kodin lattioilla on kauniit valkolakatut parketit ja kylpyhuoneessa miellyttävä lattialämmitys. Reilun kokoinen olohuone sekä kodin kolme makuuhuonetta tarjoavat joustavat mahdollisuudet perheen tarpeisiin tai esimerkiksi työskentelyyn kotona. Asunto Oy Rataväli on aktiivinen ja vastuullinen taloyhtiö, joka on panostanut kiinteistön ylläpitoon ja tulevaisuuteen suunnattuihin parannuksiin. Viime vuosina taloyhtiössä on tehty merkittäviä remontteja, katso remontit kohta. Tulevaisuudessa on suunnitteilla vielä piha-alueen peruskorjaus ja modernisointi, mikä lisää alueen viihtyvyyttä entisestään. Tämä huoneisto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia laadukkaasta asumisesta Oulun halutulla alueella, jossa yhdistyvät rauhallinen asuinmiljöö ja kaupungin palveluiden läheisyys. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta ja viihtyisästä asunnosta oma kotisi! Myynti ja lisätiedot: Hanna-Mari Mäkelä 044 98 33 958 hanna-mari.makela@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 14:15 - 14:45
Esittelijänä Hanna-Mari Mäkelä
p. 044 983 3958

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356556
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

153 062,89 €

Velkaosuus

1 937,11 €

Velaton hinta

155 000,00 €

Neliöhinta

2 183,10 €/m²

Vastike

Hoitovastike

307,43 € / kk

Pääomavastike

43,88 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

351,31 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

29,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,0 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 50Megaa, Laajakaista, Atk-kaapelointi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Ihanan kompakti ja tyylikäs Lumia keittiö on uusittu 2020/2021. Lisäksi keittiöön on tehty pesutornille paikka vuonna 2022. Keittiössä mukavasti lasku ja säilytystilaa sekä laadukkaat kodinkoneet.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, mikroaaltouuni, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Upeasti vuonna 2021 uusitut pesutilat sekä vessa hurmaavat huolitellulla kokonaisuudellaan.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, suihku ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Ihanan avara ja valoisa olohuone, josta kulku myös olohuoneen molemmille puolille sijoittuville makuuhuoneille. Nykyiset asukkaat ovat tehneet vuonna 2022 muutostyönä takaisin kolmannen makuuhuoneen olohuoneesta katsottuna oikealle. Ennen tätä olohuone oli siis valtavan suuri ja nykyisellä pohjaratkaisulla on päästy hyödyntämään koko asunnon neliöt tehokkaasti. Olohuoneen seinät on vasta maalattu ja kaikki kodin pinnat ovat todella siistissä kunnossa.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joista ensimmäinen sijoittuu heti asuntoon sisään tullessa oikealle. Tämä makuuhuone on pienin, mutta silti kooltaan toimiva kokonaisuus ja tilantuntua lisää ikkuna sekä erillinen kaappi. Kaksi muuta makuuhuonetta sijoittuu kodin perälle asunnon molemmille puolin. Vasemman puoleisessa makuuhuoneessa on kauniit liukuovet ja makuuhuone yhdistyy kauniiksi kokonaisuudeksi olohuoneen kanssa. Olohuoneesta katsottuna oikealle puolelle jää myös reilun kokoinen makuuhuone, joka on nykyisten omistajien toimesta tehty 2022. Makuuhuoneiden kaikki pinnat ovat todella siistissä kunnossa.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone ja Säilytyskomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Oit, Annemari Mustonen, annemari.mustonen@oit.fi, 0841525000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, mankeli, urheiluvälinevarasto ja kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Ikkunat uusittu 1985. Käyttövesiputket uusittu 1989 (yhtiössä ei vesimittareita). Yläpohjan lisäeristys 2000. Pesukone uusittu 2004. Viemärit uusittu, kylpyhuoneet ja saunaosasto uusittu, ATK/puhelin/antenniverkko uusittu 2005. Kellarivarastot yhdistetty ja uusittu, lattiat maalattu 2007. Lämmönvaihdin uusittu ja säätölaitteet uusittu 2008. Tuuletusparvekkeet uusittu 2010. Vesikatto maalattu 2012. Yleisten tilojen luikot uusittu Ilog-järjestelmään 2012. Ekonor-painesäädin lämmönvaihtimeen 2012. Ilmanvaihtokanavat puhdistettu 2013. Julkisivujen peruskorjaus (+lisälämmöneristys), tuuletusparvekkeet uusittu 2016. Käytävät maalattu, huoneistojen ovet (kerrostaso-ovet) uusittu, rappukäytävävalaisimet uusittu 2017. Pyöräkatokset rakennettu, puomi hankittu tonttiliittymään 2018. Lämmitys- ja käyttövesiverkosto huuhdeltu, lämmitysverkosto tasapainotettu, säätö-, sulku- ja patteriventtiilit uusittu, lämmönjakokeskukseen vaihdettu paisunta-astia 2020. Toteutettu ilmanvaihtoremontti, jossa ikkunoihin asennettu korvausilmaventtiilit sekä vesikatolle asennettu vedonparantajat.
Tulevat remontit
Asfalttipihan uusinta, piha-alueen peruskorjaus ja modernisointi 2021-2024. Kuituyhteyden rakentaminen AB-talosta CD-taloon 2021. Ritilöiden uusiminen sisäänkäyntien eteen 2021. Leikattujen asbestieristeiden korjaus A-talossa 2021. Sähkön liittymiskaapelin uusimistarpeen kartoitus, sähköautojen latausvalmiuden kartoitus 2021. Sähkön liittymiskaapelin uusinta 2022. Palokatkojen ja palo-osastointien tarkastus ja tarvittavat korjaustoimenpiteet 2022. Ilmanvaihdon kokonaisvaltainen parantaminen, järjestelmän puhdistus 2022-2024. Säätöventtiilien toimilaitteiden uusinta 2024. Lämpöjohtoverkoston kuntotutkimus 2024. Pää- ja ryhmäkeskusten sekä nousukaapeleiden uusinta 2025. Ikkunoiden huoltomaalaus, tiivisteiden uusinta ja käyntisovitus 2025. Antennivahvistimen uusiminen tarvittaessa 2026-2030.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.11.2033
Tontin koko
2 240 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rataväli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet, taksitolppa lähellä ja juna-asema lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus vuokrata pistokkeellinen autopaikka.
Tiedustelut
Hanna-Mari Mäkelä, 044 983 3958, hanna-mari.makela@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Raksila, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna-Mari Mäkelä

Myyntineuvottelija

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.